God fortsättning!

Hoppas att ni har haft några avkopplande dagar över jul och nyår.
2020 är här och vi välkomnar er tillbaka till ett nytt träningsår!

Nybörjarkurser
Nu på torsdag den 9e januari kör vi igång nästa Beginners Course. Då många stod på kö öppnade vi ytterligare en kurs. Denna börjar den 10e februari och platserna hittar ni i webbshoppen. Det finns i skrivande stund några platser kvar men de går åt snabbt, så vänta inte för länge. 

Kids
Vårterminen för våra KIDS-grupper startar den 18e januari. Det finns platser kvar och även dessa hittar ni i webbshoppen. Det finns en grupp för barn 5-10 år och en för de lite större barnen, 11-16 år. 

Seniorer
Seniorterminen drar igång den 14e januari och om ni känner någon (60+) som vill vara med framöver går det bra att anmäla intresse redan nu. 

Ytor och förvaring
Den gamla ingången till stora träningshallen är nu stängd och ingång sker nu istället genom skåpsrummet (gamla coachrummet). Inga väskor, kläder eller annat ska läggas på golvet i gymmet, på skåp, bänkar eller soffor. Förvaringsfack finns för detta och det finns även möjlighet att förvara värdesaker i en låda avsedd för just detta. Ni finner den vid passtavlan (finns en låda både på övre och nedre plan). Alla skåp är för tillfället uthyrda men det går att sätta sig på kölista för den som är intresserad av att hyra ett. 

Barn och djur i boxen
Barn får endast vistas (under uppsikt) till höger om den gröna mattan på nedre plan, samt i sofforna på övre plan. Vi bistår gärna med WiFi-kod för internetåtkomst. Det är alltså inte tillåtet att ha barnen med sig ute i träningshallen på övre plan. När det kommer till hundar så är de också välkomna (kopplade så att de inte kan springa runt) på nedre plan till höger om mattan. Inga hundar får vistas på övre plan. Om vi alla håller oss till detta så blir träningsmiljön säkrare och mer trivsam för alla. 

Medlemstävlingar
Nästa medlemstävling planeras till slutet av februari/början mars. Det kommer att vara en mixtävling (dam/herr). Anmäl er så snart som möjligt om ni vill vara med. Anmälan sker till info@crossfitmalmo.se och ska innehålla namn på er som tävlar samt lagnamn. Om du är nyfiken på att tävla men kanske aldrig har gjort det tidigare så är medlemstävlingarna en bra instegstävling. Nivån är anpassad till att nybörjare ska kunna vara med och genomföra eventen.

Passbokning
Som vanligt vill vi påminna om vikten av att ni bokar de pass ni ska gå på och  att ni avbokar de pass ni inte ska gå på (senast 2 timmar innan). Det gör att så många som möjligt kan få träna, vi kan planera schemat och det är ett effektivt sätt för dig att slippa en spärr.

Ordning i gymmet och hantering av utrustning
Det har blivit lite bättre ordning vilket är roligt att se. Tack för att ni plockar undan och städar efter avslutad träning.
Fortsätt med detta så har vi ett rent och fräscht gym att träna i även framöver. Samma regler gäller fortsatt för hantering av stänger och vikter. För att utrustningen ska hålla längre är det viktigt att vi alla sätter ner skivstängerna, dvs inga släpp ner i golvet med låga vikter eller fellastad stång. Detta gäller givetvis även hantlar och kettlebells där samtliga valörer ska sättas ner på golvet kontrollerat. 

Sist ut?
Om du är sist ut ur gymmet ber vi dig att kolla en extra gång så att det är stängt, låst och släckt.

Theragun
Glöm inte att Theragun finns för uthyrning på kontoret. Läs mer om den här:
https://www.theragun.com/

Frågor?
– Kontoret under öppettider
– Mail: info@crossfitmalmo.se
– Telefonnummer: 040 – 68 50 600

Kontorets öppettider:
Mån: 10.00 – 11.45
         12.30 – 16.00
         17.15 – 18.30

Tis: 09.00 – 11.45
       12.30 – 17.30

Ons: 09.00-11.45
        12.30 – 17.30

Tor: 10.00 – 11.45
        12.30 – 17.15

Fre: 07.00 – 11.45
        12.30 – 15.30 

Vi önskar er ett bra träningsår!
360 FF-teamet