Hej!

Här kommer månadsbrevet för november.

Ny utrustning och struktur
Nu är all ny utrustning på plats och omstruktureringen fortsätter. Vi hade en fixardag för någon vecka sedan och kommer att ha ett par till för att färdigställa återstående arbete. Ytan effektiviseras och förtydligas med markeringar så att det blir tydligt var utrustningen hör hemma. Den nya utrustningen kommer att hålla mycket längre om vi hjälps åt att hantera den på rätt sätt. 10 kg-plattor och nedåt får inte släppas och stången ska vara laddad med så få plattor och stora valörer som möjligt. Om du är osäker på något av detta, kontakta kontoret eller fråga coachen på ditt pass.

Skåpen är flyttade till rummet med kodlås och vi påminner er som ännu inte verifierat era skåpsnummer, att kontakta kontoret senast fredag 8 nov.

Individuell programmering
Vi erbjuder individuell programmering där upplägget är helt utformat efter din förmåga, livsstil och ambitionsnivå. Detta passar alla nivåer och om du är intresserad ber vi dig att kontakta kontoret för mer information.

Barn i boxen
Barn är välkomna men ska hållas under uppsikt och får inte under några omständigheter, springa runt på träningsytorna, oavsett tid på dagen och antal personer i boxen. Säkerheten för medlemmarna och barnen går i första hand och träningsytorna är avsedda för just träning. Det går utmärkt att låta sitt barn sitta i soffan och vi bistår gärna med lösenord till WiFi för filmtittande/spel.

Medlemstävlingar
Nästa medlemstävling planeras till slutet av februari/början mars (mer info kommer längre fram). Om du är nyfiken på att tävla men kanske aldrig har gjort det tidigare så är medlemstävlingarna en bra instegstävling. Nivån är anpassad till att nybörjare ska kunna vara med och tävla.

CrossFit Open
Open går in på sista veckan av fem och nu på fredag släpps det sista eventet. Det har varit kul att följa er under dessa veckor och vi hoppas att också ni tycker det har varit roligt.

Nybörjarkurser
Nybörjarkursen avslutades nyligen och vi kör igång en ny kurs den 6 januari. Platserna finns som vanligt i webbshoppen på 360functionalfitness.se. En perfekt julklapp till den som vill börja med CrossFit!

Kids
Nästa Kids-termin börjar i mitten av januari och platserna till denna kommer upp i webbshoppen i veckan.

Passbokning
Som vanligt vill vi påminna om vikten av att ni bokar de pass ni ska gå på och  att ni avbokar de pass ni inte ska gå på (senast 2 timmar innan). Det gör att så många som möjligt kan få träna, vi kan planera schemat och det är ett effektivt sätt för dig att slippa en spärr.

Ordning i gymmet
Det har blivit lite bättre ordning vilket är roligt att se. Tack för att ni plockar undan och städar efter avslutad träning.
Fortsätt med detta så har vi ett rent och fräscht gym att träna i även framöver. Vad gäller hantering av vikter så

Sist ut?
Om du är sist ut ur gymmet ber vi dig att kolla en extra gång så att det är stängt, låst och släckt.

Theragun
Glöm inte att Theragun finns för uthyrning på kontoret. Läs mer om den här:
https://crossfitmalmo.us17.list-manage.com/track/click?u=c9f32c06b5bc5dda75d7008bc&id=bd994bc319&e=7343e2d7f2

Frågor?
– Kontoret under öppettider
– Mail: info@crossfitmalmo.se
– Telefonnummer: 040 – 68 50 600

Kontorets öppettider:
Mån: 10.00 – 11.45
12.30 – 16.00
17.15 – 18.30

Tis: 09.00 – 11.45
12.30 – 17.30

Ons: 09.00-11.45
12.30 – 17.30

Tor: 10.00 – 11.45
12.30 – 17.15

Fre: 07.00 – 11.45
12.30 – 15.30

Vi önskar er alla en bra vinter!
360 FF-teamet