Om oss

För ett gäng år sedan slog CrossFit Malmö och CrossFit 360 ihop sina kloka huvuden och starka kroppar. Visionen var att skapa ett centrum för hälsa, välmående och träning. Båda företagen hade sin coreverksamhet inom functional fitness men ville så mycket mer: kunskapen som fanns, passionen för träning, utveckling och alla dedikerade coacher, ville vi låta växa till något bredare.

Vi tog första steget till en bredare verksamhet, vi bytte namn till samlingsnamnet 360 Functional Fitness – ett namn som beskriver visionen tydligt; var du än tittar ser du träning i olika former med olika typer av människor, som har olika mål och olika ambitioner.

Alla människor behöver rörelse. Mångas intresse för träning är olika, nivån är olika. Inte minst ålder, storlek, kön, intresse och ork är olika. Gamla som unga, elit eller motionär, rehab, prehab eller proffsträning, vi erbjuder något för alla.

Vi har skapat ett tvåvåningshus med allt från funktionell träning till kampsport. I spannet finner ni nu bland annat corepass, kettlebellpass, nybörjarpass, endurancepass, teampass, egna program, seniorträning, brasiliansk jujutsu, thaiboxning, tyngdlyftning, PT-träning och massor mer.

För oss är det viktigt att alla känner sig välkomna och ingen ska behöva tänka eller tro att de ”behöver bli mer vältränad innan jag börjar träna hos er”. För det är just det vi är bäst på, att hjälpa och motivera just den där individen som aldrig börjar, tröttnar på en träningsform, eller vill ge upp direkt.

Vi har nivåer för alla typer av människor.

Vår vision var att ge något till alla. Vi närmar oss.

Våga testa något du med!

Kontakta oss