Vårt träningsutbud

Hos oss hittar du alla former av träning inom functional fitness. Vårt standardutbud hittar du nedan, men vi kan också rekommendera att du tar en koll på våra sociala medier eftersom vi slänger in nya roliga pass efter säsong och lust.

Alla våra pass funkar lika bra för nybörjare som för erfarna och kräver inga förkunskaper.

Functional Fitness

Varierad träning som passar alla. Inga förkunskaper krävs men varje pass är garanterat utmanande och svettigt. På Dagens workout följer vi en långsiktig periodiserad programmering för att optimera prestation och återhämtning. Vi jobbar med styrka, olympiska lyft, gymnastik och kondition.

Nybörjare

Under sex veckor, med två pass i veckan, lär vi dig de viktigaste grunderna i functional fitness. Våra nybörjarkurser är noggrant programmerade för just nybörjare, så man på ett tryggt och säkert sätt lär sig grunderna i funktionell  träning. Du kommer få prova på de flesta moment, såsom olympiska lyft och gymnastik.

Kettlebell HIIT

Ett högintensivt där man ibland jobbar enskilt och ibland i team med två eller fler. Utrustning som används är kettlebells och den egna kroppen. Ett av våra mest uppskattade pass.

BJJ/NO GI

BJJ (brasiliansk jiu-jitsu) är en träningsform för alla. Träna på att försvara dig själv genom olika tekniker samtidigt som du får en allsidig och svettig träning.

MMA-fitness

Högintensivt pass med inspiration från flera olika delar av kampsportsvärlden. Ingen sparring – bara bra träning för hela kroppen.

THAI/BOX

Tufft och givande träningspass där vi kombinerar boxning med sparkar på mittsar och säckar. Vi fokuserar mycket på teknik samtidigt som det blir svettigt och pulshöjande.

Team HIIT

Ett mycket högintensivt pass där du alltid jobbar i lag om två eller fler och där du oftast använder kroppen och enklare redskap som utrustning: hantlar, kettlebells, medicinbollar, och liknande.

Core

Ett pass för dig som vill få en rejäl genomkörare med mycket fokus på core och flås. Du använder främst kroppen som ditt redskap men med inslag av kettlebells, hantlar och konditionsmaskiner.

Seniorer

Träning för dig som är 60 år eller äldre. Vi tränar såvä styrka som kondition och rörlighet och alla övningar kan individanpassas.  Rolig träning både för dig som är träningsvan och för dig som vill komma igång.

Företagsträning

Företagsträning är ett perfekt sätt att skapa gemenskap och ha roligt tillsammans med sina kollegor! Vi erbjuder träning anpassat efter just era önskemål. För att få hjälp att skräddarsy er företagsträning, kontakta oss på: info@360functionalfitness.se